Mette Kathrine – Familiealbum GO1321LP

Nu også på Vinyl

Mette Kathrine er om nogen indbegrebet af dansk folkemusik og som sådan er hun også en af Danmarks absolut mest aktive spillemand/-kvinde/musiker med bl.a, duoen Jensen & Bugge samt Zenobia. En stor del af deres repertoire er fra den store danske traditionelle melodi- og sangbog, men hendes store musikalske netværk må dog have inspireret hende: I mange år troede jeg ikke, jeg var sådan en, der komponerede. Men jo mere, jeg fik den traditionelle folkemusik ind under huden, jo mere dannede der sig melodi­stumper – og nogle gange hele melodier, der bare ville spilles. Mange af melodierne har jeg skre­vet til min familie. Men musikergæ­stelisten består også af en slags familie. Dem fra mit nærmeste folkemusikmiljø. Det føles som at bladre i et familiealbum, når jeg hører mine melodier fra forskellige tider med forskellige gæstemusi­kere” (Mette Kathrine)

Info & Shop her

Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika / accordion
Vegar Vårdal, violin
Johs Stærk, guitar, Mandolin
Ditte Fromseier Hockings, violin
Julian Svejgaard Jørgensen, piano
Kamilla Sørensen, orgel / organ
Kristian Bugge, violin
Morten Alfred Høirup, guitar

1 Jysk Jig / Peders Fødsels-dagspolka / Torden Reel 3.10
2 Johs’ Bryllupsvals 3.15
3 Hymne til en Mor 3.45
4 Julepolonaise 2.35
5 Nyeste Vals 2.30
6 Nordlys Polsk 3.55
7 Klodeschottish 3.05
8 Rigtig forkert Vals 3.02
9 Påskeschottish 3.10
10 Lyden 3.55
11 Reel Emil 2.40
12 Fars jyske Fynbo 2.40
13 Helgesminde 3.45

www.mettekathrine.dk