Henriette Flach – Skyklokke GO1622

Debutalbum

Multiinstrumentalisten og kompositøren Henriette Flach udgiver her sit første album i eget navn.

Henriette Flach er en anerkendt musiker på den nordiske folkemusikscene. Som både violinist, nyckelharpist og hardingfelespiller optræder hun rundt i Norden med projekter som Tailcoat, Penny Pascal og Mynsterland.
I 2016 og 2019 vandt hun Danish Music Award Folk prisen Årets Talent (som Mynsterland og Henriette Flach). Her komplimenterede juryen bl.a. Flachs musikalske opfindsomhed, klare vision samt hendes kompositioner.


Inspirationen til musikken er opstået gennem de seneste års mange kontrastfyldte oplevelser. Både oplevelser fra en tid hvor alt føles varmt og godt til en verden hvor alt opleves koldt og svært. Det er især ord som sorg og taknemmelighed der står lysende tilbage hos mig. Og gennem perspektivet tiden giver blomstrer det tydeligere og tydeligere frem i min bevidsthed “at det vi har og er, det er vi kun fordi vi har hinanden” Denne plade er, for mig, en påmindelse om dette. – Henriette Flach

INFO og SHOP : Fysisk CD vil være på lager efter den 16 november.

Musicians:
Henriette Flach – Violin (track 1, 3, 8), nyckelharpa (track 2, 4, 5, 6), hardingfele (track 7) & viola (track 9)
Villads Hoffmann – Cittern (track 1-9)
Petrus Dillner – Nyckelharpa (track 1-9)
Anna Østerby – Accordion (track 1-8)

The multi-instrumentalist and composer Henriette Flach release her first album under her own name.

Henriette Flach is a highly recognized musician on the Nordic folk music scene. As a violinist, nyckelharpist and harding fiddle player, she performs around the Nordics with projects such as Tailcoat, Penny Pascal and Mynsterland.

In 2016 and 2019 she won the Danish Music Award Folk prize Talent of the Year (as Mynsterland and Henriette Flach). Here the jury complimented i.a. Flach’s musical inventiveness, clear vision and her compositions.

The inspiration for the music arose through my many contrasting experiences of recent years. From experiences of a time where everything feelt warm and good to experiences where the world seemed cold and difficult. Especially emotions such as sorrow and gratitude remain strong. Through the perspective of time, it becomes clearer and clearer in my consciousness that “what we have and are, we only have because we have each other” This record is, for me, a reminder of this. – Henriette Flach