Single nr. 2 fra Svøbsk – Nu flyver jeg

Det fynske folkemusikorkester Svøbsk udkom fredag den 30. april med deres andet singletrack Nu flyver jeg fra deres kommende nye album (Den langfingrede).

Maren Hallberg: Harmonika
Jørgen Dickmeiss: Violin, bratsch, guitar, jødeharpe og vokal
Theis Langlands: Piano og mundharpe
Simon Busk: Percussion

Singletracket er tilgængelig på alle de relevante digitale services.

Om Svøbsk
” Svøbsk opstod i 2003 og er et af de mest spillende livebands på den danske folkemusikscene. De henter deres inspiration i det folkemusikalske univers og repertoiret består af egne kompositioner og sange i den særlige originale Svøbskstil.
Kernen i orkesteret udgøres af Maren Hallberg Larsen (harmonika, kor) og Jørgen Dickmeiss (violin, sang, guitar og sølvbeslået rigsspillemand) der også danner par privat. De har allieret os med de to forrygende spillemænd Theis Langlands (klaver, mundharpe) og Simon Busk (perkussion). Igennem de sidste 18 år har Svøbsk været på en fantastisk musikalsk rejse og finpudset deres empatiske sammenspil.

Orkestret har spillet på de største og de mindste folkemusikfestivaller og spillesteder i Danmark, og har også turneret i Canada, Finland, Grønland, Tyskland, Færøerne, Island, Østrig, Norge, Skotland og Polen. ”

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er svobsband-1-1024x683.jpg

Tidligere udgivelser

“Sig mig” nomineret til Danish music award; årets debut GO0405
“ En klang af tidløshed” ALF0409
“Bjergtaget” GO0413
“Juletradition; Sange & Folk” JT2016