Ny single fra Svøbsk – Bramstrup/Den langfingrede

Det fynske folkemusikorkester Svøbsk udkom fredag den 16 april med deres første singletrack Bramstrup/Den langfingrede (komp Jørgen Dickmeiss) fra deres kommende nye album.

Maren Hallberg: Harmonika
Jørgen Dickmeiss: Violin, bratsch, guitar, jødeharpe og vokal
Theis Langlands: Piano og mundharpe
Simon Busk: Percussion

Når man skaber musik er man altid langfingret i den forstand at man ”låner” lidt fra dem der kom før en selv – dem der inspirerer en, for at kunne modulere videre indenfor stilarten. Derudover et det typisk også en fordel at have lange fingre, når man skal mestre et instrument. Deraf titlen til ”Den langfingrede” (komp, Jørgen Dickmeiss)

Singletracket er tilgængelig på alle de relevante digitale services.

Om Svøbsk
” Svøbsk opstod i 2003 og er et af de mest spillende livebands på den danske folkemusikscene. De henter deres inspiration i det folkemusikalske univers og repertoiret består af egne kompositioner og sange i den særlige originale Svøbskstil.
Kernen i orkesteret udgøres af Maren Hallberg Larsen (harmonika, kor) og Jørgen Dickmeiss (violin, sang, guitar og sølvbeslået rigsspillemand) der også danner par privat. De har allieret os med de to forrygende spillemænd Theis Langlands (klaver, mundharpe) og Simon Busk (perkussion). Igennem de sidste 18 år har Svøbsk været på en fantastisk musikalsk rejse og finpudset deres empatiske sammenspil.

Orkestret har spillet på de største og de mindste folkemusikfestivaller og spillesteder i Danmark, og har også turneret i Canada, Finland, Grønland, Tyskland, Færøerne, Island, Østrig, Norge, Skotland og Polen. ”

Tidligere udgivelser

“Sig mig” nomineret til Danish music award; årets debut GO0405
“ En klang af tidløshed” ALF0409
“Bjergtaget” GO0413
“Juletradition; Sange & Folk” JT2016