Stine Michel – Den Lille Prins GO1018 – En musikfortælling frit efter Antoine de Saint-Exupéry

Release d. 27. sept. kl.17.30 på Anemonen, Suhmsgade 4, 1125 København K
Samme dag kan den også købes via folkshop.dk og andre fysiske/digitale services

Den Lille Prins’ beriger os stadig med sin livsvisdom.
70 år efter dens udgivelse kan Den Lille Prins fortsat få hjerter til at smelte, når vi læser om prinsen og hans elskede rose. Fortællingen har i al sin enkelhed en almenmenneskelig appel: Det er ikke karriere, dyre ting eller luksuriøse rejser, der tæller, men derimod nærhed og kærlighed.

Den lille prins kommer fra en asteroide, B-612, hvor alt er ganske småt. Han er draget bort fra sin asteroide, fordi han ikke kunne forstå sin rose, der evig og altid beklagede sig. På sin vej til Jorden opholder Den lille prins sig på forskellige småplaneter befolket af skøre mennesker.

I Sahara-ørkenen møder den lille prins ud over piloten bl.a. en ræv, som han skal tæmme, for at de kan blive venner, og en slange, der vil kunne hjælpe Den lille prins med at vende tilbage til sit udgangspunkt.

I løbet af sin ’dannelsesrejse’ går det mere og mere op for Den lille prins, at han aldrig skulle have forladt sin rose, Han forstår nu, at rosens væremåde var et udslag af kærlighed til ham. Han beslutter sig derfor koste, hvad det koste vil – at vende tilbage til den.

Jeg genlæste Den lille prins, efter jeg havde født min egen søn, og fandt at historien var akkurat lige så aktuel som dengang den blev skrevet. Man har et ansvar over for de, mennesker man er forbundet med! Hvis vi har alt for travlt og kun er optaget af egne gøremål glemmer vi at lytte.

– Hvordan kan man eje stjernerne? – spørger Den lille prins? – eller som min søn sagde, da han var på vej ind til sin storesøsters konfirmation: – Ærligvis mor hvorfor tror alle ikke på Gud når han er gratis?”  Stine Michel

 Igennem de sidste 20 år har Stine Michel spillet mere end 1500 koncerter rundt i Norden for børn og voksne. I 2008 modtog hun en DMA for albummet Natravn og i 2016 Carl-Prisen som Årest Komponist for børn.

Release d. 27. september kl.17.30 på Anemonen, Suhmsgade 4, 1125 København K

På cdens ialt 17 tracks medvirker:
Stine Michel: Vokal, kor
Jan Rørdam: Guitar, klaver, ukulele, mandolin, kor
Morten Lundsby: Kontrabas, elbas, kor
Jesper Uno Kofoed: Trommer, percussion, kor

Gæstemusikere:
Jacob Kristoffersen: Klaver
Nicholas Kingo: Harmonika, sav
Mia Engsager: Trombone
Bjarke Falgren: Violin,bratsch, cello

Tekst og musik: Stine Michel
Produceret af Stine Michel og Jan Rørdam
Indspillet hos Jan Rørdam, 2017/2018
Korarrangementer: Stine Michel, Jan Rørdam,Jesper Uno Kofoed, Morten Lundsby
Strygearrangementer: Stine Michel og Bjarke Falgren
Mix og mastering: Jørgen Knub
Foto: Signe Find Larsen
Illustrationer/coverlayout: Signe Find Larsen

Mere info på www.stinemichel.dk og i folkshop.dk