Den mangedobbelte DMA prisvindende dansk/svenske Trio Mio udgiver nu deres 6. CD Polyglot Pike GO0518


Release tur:
04.10.2018 – Victoriateatern, , Malmø (S)
05.10.2018 – Wintercoat, Sabro (DK)
06.10.2018 – Gimle,  Roskilde (DK)

 

Kristine Heebøll (DK) violin
Jens Ulvsand (S) bouzouki, guitar, tenor guitar & vocal
Peter Rosend
al (DK) piano, wurlitzer , flugabone & moog

I hjertet af Trio Mio´s musik ligger et brændende ønske om at give nyt liv til dansk/svensk folkemusik. De spiller musikken på deres egen måde, gør den til nutidig musik som bibeholder dyb respekt for den tradition hvoraf musikken er rundet.
Resultatet er ny, forfriskende og helt særegen: kontemporær folkemusik skabt fra det specielle punkt hvor traditionen møder nutiden og lader sig inspirere af andre stilarter som jazz og klassisk musik.
Man er aldrig helt sikker på hvad der skal ske: Smukke, rolige og luftige melodier bliver afløst af hurtige, uforudsigelige og til tider vilde improvisationer. Men sikkert er det, at musikken spilles med intensitet, virtuositet og glæde, som efterlader lytteren åndeløs – og smilende.

Mixed & Mastered Blue Crow Studio by Jens Ulvsand & Simon Ulvsand.
Cover layout by Thomas Ringdahl. Photos by Kristoffer Juel Poulsen.
Pike drawings by Sara Sanddahl.

Mere info og shop her