Debut single: Justine Boesen – Jeg har en ven. GO0923-1

Jeg har en ven
Tekstforfatter: Justine Boesen/trad
komponist: Justine Boesen/trad

Artist
Justine Boesen : Vocal, accordion,
Sebastian Boesgaard Bloch: guitar
Mathæus Bech: dobble bass

Justine debuterer som solist og udgiver 1 single af foreløbig 3.

Kendt fra sammenhænge som Justine&Mathæus og det unge folkbigband Mynsterland. 
Justine Boesen er en sjælden set sammensætning af vokalist og akkordeonspiller hvis musik befinder sig i krydsfeltet mellem nordisk folk og vokal pop. Denne debutudgivelse fra Justine Boesen er en semi-akustisk rejse, hvor Justines genkendelige skandinaviske sopranvokal bærer lytteren gennem et svævende og længselsfuldt landskab skabt af akustisk guitar, kontrabas og akkordeon.
I kunstnere som svenske Sofia Karlsson, finske Maria Kalaniemi og danske Helene Blum finder Justine Boesens musik sine ligesindende.

English text:
Justine Boesen from Denmark is musical rare combination of vocalist and accordion player, and her music is located in the cross field between Nordic folk and Vocal pop. This debut release from Justien Boesen is a semi acoustic journey, where Justines recognizable Scandinavian soprano vocal carries the listeners through a floaty and longingly landscape created by acoustic guitar, double bass and accordion.
In  artists as Swedish Sofia Karlsson, Finnish Maria Kalaniemi and Danish Helene Blum Justine Boesen´s music finds its like-minded.