Singlen Selsølåter – Regnvejrsdanser feat. Amalie Marie Johansen

Regnvejrsdanser er første singleudspil fra på kommende nye album af samme navn med gruppen

Selsølåter udgiver nu deres første singleudspil Regnsvejrsdanser feat sangerinden Amalie Marie Johansen fra på kommende nye album af samme navn med gruppen
Hør tracket på din foretrukne digitale tjeneste her

Musikere & Sanger på denne single track:
Simon Andersen guitarer, bas, mellotron, sang
Jesper ”Gaf” Kirkbøl trommer, percussion
Carsten Andersen           trompet, flygelhorn
Amalie Marie Johansen            sang 

CD’en af samme navn udkommer senere i efteråret 2022 med fuld album 13 track

SELSØLÅTER
Tekst af Per Fjord og musikken er skrevet af Svend-Erik Pedersen
Albummet er produceret af Simon Andersen og Svend-Erik Pedersen
om singlen siger
Per Fjord : En sang om melankoliens nødvendighed i et samfund, der uafladeligt fokuserer på den såkaldte lykke. Ofte som erstatningsvarer uden egentlig substans og værdi, og som genstand for tåbelige magtkampe og åndelig fattigdom. Den der danser i regnen, har forstået at tungsind og livsglæde er to sider af samme sag. Banalt, kan man sige, og her skrevet i et naturlyrisk symbolsprog, der antyder at den fysiske natur dybest set er det vi lever og står på. Regn er liv, så hvorfor ikke danse

Svend-Erik: Den kom til at lyde som noget latinmusik. Jeg lyttede meget til Cornelis Vreeswijk i sin tid, og det var vist mest ham jeg havde i baghovedet. Det sidste vers er et tilbageblik til Hippietiden. Amalie synger sangen – eenstemmigt og flerstemmigt med sig selv. Det var et lykketræf at møde Amalie, hun præger sangene med sin musikalitet og personlige måde at synge på. Amalie er sangskriver og har indspillet og udgivet egne sange. Carsten spiller både trompeten og flygelhorn. Carsten spiller jazz og latin – og alt mulig andet -fx musicals på Det Ny Teater eller med Rasmus Seebach.