NY udgivelse Mette Kathrine – Familiealbum GO1321

Mette Kathrine er om nogen indbegrebet af dansk traditionel folkemusik og som sådan er hun også en af Danmarks absolut mest aktive spillemand/-kvinde/musiker med bl.a, Jensen & Bugge samt Zenobia.

En stor del af deres repertoire er fra den store danske traditionelle melodi- og sangbog, men hendes store musikalske netværk må dog have inspireret hende:
”I mange år troede jeg ikke, jeg var sådan en, der komponerede. Men jo mere, jeg fik den traditionelle folkemusik ind under huden, jo mere dannede der sig melodi­stumper – og nogle gange hele melodier, der bare ville spilles. Mange af melodierne har jeg skre­vet til min familie.
Men musiker gæ­stelisten består også af en slags familie. Dem fra mit nærmeste folkemusikmiljø. Det føles som at bladre i et familiealbum, når jeg hører mine melodier fra forskellige tider med forskellige gæstemusi­kere”
(Mette Kathrine)

Mette Kathrine Jensen Stærk, harmonika / accordion
Vegar Vårdal, violin
Johs Stærk, guitar, Mandolin
Ditte Fromseier Hockings, violin
Julian Svejgaard Jørgensen, piano
Kamilla Sørensen, orgel / organ
Kristian Bugge, violin
Morten Alfred Høirup, guitar

www.mettekathrine.dk

info & Shop her