NY single fra Himla – Flo & Fjære GO1420-2

Himla udkommer nu med deres andet digitale pre-track for den kommende debut – CDudgivelse – Et nordisk samarbejde mellem sanger og sangskriver Adine Fliid (DK/NO), cellist Oda Dyrnes (NO), og klarinettist Siri Iversen (DK). Trioens debutalbum “Himla” udgives i februar 2021, og giver et moderne bud på den nordiske pop/folk genre. De tre musikere henter deres primære inspiration fra poppen, men tilsætter elementer fra folkemusik, avantgarde og kammermusik. Adine Fliid leverer sangene med en indlevende og lyrisk vokal. Med et tekstunivers på dansk og norsk, åbner hun et vindue til de nordiske vidder og lader naturen få en plads i musikken. Adine Fliid er bandets sangskriver og komponist, men er ellers et ubeskrevet blad på den danske folkscene, “Himla” er hendes første album med egne sange. Siri Iversen er kendt som klarinettist i bands som Over Sundet og Bark&Blik. Oda Dyrnes indgår i både klassiske og rytmiske grupper som f.eks Crush String Collective og EPLI. Sammen giver deres akustiske kompositioner et nyt og anderledes bud på nordisk sangskrivning

Himla release their second digital pre-track for coming new CD release (February 2021) – a new Nordic collaboration between singer and songwriter Adine Fliid (DK / NO), cellist Oda Dyrnes (NO), and clarinetist Siri Iversen (DK). The trio’s debut album “Himla” will be released in February 2021, and offers a modern take on the Nordic pop / folk genre. The three musicians draw their primary inspiration from pop music, but add elements from folk, avant-garde and chamber music. Adine Fliid sings with a lyrical voice and with strong identification. She sings about the landscape of emotions and dreams that lies just below the surface of everyday life. With a text universe in Danish and Norwegian, she opens a window to the open Nordic landscape and she lets nature have a place in the music. Adine Fliid is the songwriter and composer of the band and is a newcomer on the Danish folk scene, “Himla” is her debut album with her own songs. Siri Iversen, the clarinetist, is also known from the bands: Over Sundet and Bark&Blik. Oda Dyrnes, the cellist, is a part of the groups: Crush String Collective and EPLI, and plays both classical and rhythmic music. Together the band’s acoustic compositions offers a new and different take on Nordic songwriting.