Nevesta’s Voice – Mother Tongues GO1220

Vokalgruppen Nevesta’s Voice indsamler, fortolker og fremfører europæiske folkesange, og har med debutalbummet Mother Tongues, skabt et musikalsk kludetæppe af sprog, kulturer og historier. På tværs af tid og landegrænser giver sangene indblik i moderskabets mange facetter, og er samtidigt fortolket ind i en moderne musikalsk ramme

The vocal group Nevesta’s Voice collects, interprets and performs European folk songs and has with the debut album Mother Tongues created a musical melting pot of languages, cultures and stories. The songs provide insight into the many facets of motherhood across time and borders, whilst set in a modern musical context.

Elisabeth Klein: Vocals and accordion
Helene Tungelund: Vocals and celtic harp
Johanne Baardsgaard Lang: Vocals and frame drum

All arrangements by Mevesta’s Voice

  1. Te Orbina
  2. Nuku NukuMother To
  3. Laíkas Laíkas
  4. Morgendrømmen
  5. Mi Zeh Hiðlik/Sov Sødt, barnlille
  6. Mother Tongues
  7. Moðir min
  8. Varado
  9. Sìko Mana Mou
  10. Pais Dinogad

All arrangements by Mevesta’s Voice

Cat.no GO1220
Barcode 5705934003930
www.nevestasvoice.dk/

More info and folkshop.dk

www.facebook.com/Nevestasvoice