Ny digital single Trolska Polska – Eufori

Et billede, der indeholder foto, bord, mad, sidder

Automatisk genereret beskrivelse

Det prisvindende dansk/svenske troldeband Trolska Polska udsender deres single nr. 2 Eufori forud for bandets tredje studiealbum ‘Eufori’ (udkommer på GO’ Danish Folk Music senere denne sommer). Troldeflokkens overhoved og faste komponist Martin Seeberg (i øvrigt kendt fra projekter som Virelai, Valravn, Instinkt og Sorten Muld) fortæller om singleudgivelsen:

“I arbejdsprocessen omkring vores tredje album, opstod en rød tråd, der mundede ud i at al musikken på albummet blev samlet til én sammenhængende historie; en lille fortælling fra troldenes univers. Fortællingen kulminerer med nummeret ‘Eufori’ – som også bliver titelmelodien til vores kommende album. Melodien forsøger at indfange den glæde der ligger i at mødes i fællesskab, gennem leg, dans og musik. En glæde som både trolde og mennesker har tilfælles, og som vi allesammen glæder os til at vende tilbage til – især i år!”

Eufori er komponeret af Martin Seeberg, arrangeret af Trolska Polska og indspillet, mixet og mastereret af Louise Nipper ved Soundscape Studio (http://www.soundscapestudio.dk/)

Singlen kan du høre på dine digitale services som Spotfy, iTunes osv.

Mere info om Trolska Polska :
http://trolskapolska.dk/  &  https://www.facebook.com/TrolskaPolska/

Ligesom det var tilfældet med Trolska Polskas forrige singleudgivelse, Tumult, ledsages Eufori af en eventyrlig video – og denne gang er der naturligvis tale om en ægte “Corona-session” som troldene har indspillet i hver deres troldehule. Resultatet er en unik lille karantæne-kollaboration sammensat af grafiker Jakob Sundström og bandets percussionist Magnus Heebøll

The award winning Danish/Swedish troll folk band Trolska Polska will be releasing a second single ahead of their much anticipated third studio album (to be released on GO’ Danish Folk Music later this summer).
“In the process of making of our third album the idea to compile all the musical pieces into one single coherent story emerged; a small tale from the world of trolls. This tale culminates with the piece ‘Eufori’ (Euphoria) which will also be the title track of our upcoming album. This tune aims to capture the feeling of joy and sense of community that can be achieved through playing, dancing and making music together. This kind of joy exists among both trolls and humans and it is something that we all long to come back to – especially this year!” says Martin Seeberg – composer and head of the “troll pack” (also known from bands such as Virelai, Valravn, Instinkt and Sorten Muld).

Eufori is composed by Martin Seeberg, arranged by Trolska Polska and recorded, mixed & mastered by Louise Nipper at Soundscape Studio in Copenhagen (http://www.soundscapestudio.dk/)

Like Trolska Polskas previous single Tumult, Eufori will also be accompanied by a whimsical video – this time (naturally) a very special quarantine collab session recorded LIVE individually by each of the trolls, assembled by graphic designer Jakob Sundström and mixed by the bands’ percussionist Magnus Heebøll


For more info about Trolska Polska go to:
http://trolskapolska.dk/  &  https://www.facebook.com/TrolskaPolska/