Fiolministeriet – Et nyt Liv GO0520

Fiolministeriet: Ditte Fromseier: Violin, Bratsch, vocal ,Kirstine Elise Pedersen: Cello, kor, Kirstine Sand: Violin, kor har arbejdet med et helt nyt repertoire af egne kompositioner med tråde tilbage til de gamle melodier og sange. ” For mig er det fantastisk spændende at indføre et element af sang i rigtigt mange af vores numre. Det er med til at give en endnu mere personlig oplevelse” siger Ditte Fromseier. – ialt 12 nye tracks.

Guests: Sigurd Hockings: Guitar on track 5:
Mathæus Bech: Double Bass on tracks 2, 3, 6, 7 and 10: 

Recorded in Langå (Fyn) by: Sigurd Hockings
Mix: Søren Brylle
Mastering: Thomas Kristoffersen
Photos: Kristoffer Juel Poulsen
Translation: Jonas Fromseier Mortensen
Cover design: Gorm Kristoffer Bentsen

Mere info og shop på folkshop.dk