Ny release: Elmøe og Hoffmann – Vandkanten GO0718

Elmøe & Hoffmann – Vandkanten GO0718

Emma-Kragh Elmøe: Volin, Viola og Villads Hoffmann: Cittern, Guitar udgiver onsdag den 11 april deres debutalbum.
Release koncert kl. 20,00 – Folk at Montmartre KBH.

Elmøe og Hoffmann (vinder af Danish Music Awards 2015 – Årets nye talent samt Katapult Talæntkonkurrence 2018) er en ung og medrivende konstellation på den nordiske folkemusikscene.

I efteråret 2017 har de indspillet sit debutalbum i det anerkendte STC studios, hvor den talentfulde Julian Svejgaard Jørgensen medvirker med sit klangfulde og svingende klaverspil.

Emma Kragh-Elmøe har spillet klassisk musik siden barnsben mens Villads Hoffmann er vokset op med heavy metal. Sammen har de fundet fælles fodfæste i den nordiske folkemusik, hvor deres forskelligheder skaber et smukt melodiøst og energisk udtryk.

Med fængende kompositioner og en helt særlig musikalsk kemi viser Elmøe og Hoffmann stærkt sammenspil og en smittende spilleglæde, som kan mærkes helt ud i publikum.

“-En samling melodier og stykker, vi har skrevet i løbet af de første tre år, vi har spillet sammen. Alle numrene er som sin egen lille fortælling: de er inspireret af særlig steder, begivenheder i vores liv, eller personer som har betydning for os. Et slags aftryk af de sidste års indtryk”

release koncert den 11 april kl. 20,00 – Folk at Montmartre KBH.

Info og shop her