Stundom -Stundom – Ny EP

Stundom:
Emma Kragh-Elmøe- Violin
Villads Hoffmann – Cittern
Julian Svejgaard Jørgensen – Grand piano

Under deres ny navn Stundom udgiver den Danish Music Award vindende duo Elmøe & Hoffmann og pianist Julian Svejgaard Jørgensen deres første EP Stundom GO1020EP.

Julian har spillet med på den tidligere duos første udgivelse ”Vandkanten” GO0718 (2018) og efterfølgende mange koncerter. Derfor er det også helt naturligt at de fremover nu formelt har skiftet navn til Stundom.

Med 3 spritnye live-numre får musikelskere i april 2020 et drømmende bud på, hvordan livets afgørende øjeblikke kan lyde, når de bliver omsat til musik af Julian Svejgaard Jørgensen (flygel), Villads Hoffmann (cittern) og Emma Kragh-Elmøe (violin). Musikken handler om de dage man fejrer; om de dage, hvor man savner og om de begivenheder, som vender op og ned på alting.

De tre unge musikeres talent og den rendyrkede spilleglæde er ikke til at tage fejl af; hele EP’en er indspillet live i koncertsalen på Syddansk Musikkonservatorium og dermed den mest ærlige lytteoplevelse, man kan få uden for koncert: “At stå i samme rum, tæt på hinanden uden afskærmning er et aktivt valg vi har taget i en tid, hvor størstedelen af alle udgivelser bliver bearbejdet ned til mindste detalje”
Både Villads (24), Julian (30) og Emma (22) var blandt de yngste hidtil til at blive nomineret i kategorien “Årets Musiker/Sanger” ved Danish Music Awards Folk 2019.

Dette er en digital udgivelse som er tilgængelig på en række digitale servises som f.eks Spotify dirkte spotifyling

Cover Photo – Mads Salbæk
Edit – Mads Salbæk/Villads Hoffmann
Bandphoto – Mads Salbæk
EP’en recorded live in the Concert Hall of Syddansk Musikkonservatorium
Mix and Master – Mikkel Stokholm