Mynsterland- Glæden GO0118

 

Mynsterland er et fremadstormende ungt dansk folkemusikorkester bestående af 12 kære og nære venner. Siden bandet debuterede i sommeren 2016 med en live-musikvideo, der gik viralt på facebook, har de spillet for udsolgte huse, hver gang de tager på turné; modtaget en Danish Music Award Folk i kategorien Årets Talent 2016; crowdfundet deres debut-EP Mynsterland GO0317; samt etableret sig som et af de meget eftertragtede bands på folk scenen i Danmark.

Udgivelsen kan downloades/streames på alle gængse digitale tjenester som iTunes, Spotify, Tildal osv. (Udgives kun digitalt)

Albummet indeholder i alt 6 tracks:
01        Glæden/Hold On    (Halfdan Rasmussen  /  Maja Aarøe Freese)
02        Mosen (Sebastian Bloch)
03        Drømmens Land (Justine Hald Boesen)
04        I. Largo “Høst” (Sebastian Bloch)
05        II. Andante “Margretas March” (Mathæus Bech)
06        III. Allegro “K12” (Mathæus Bech)

Indspillet: 30. april 2017 i Jazzhus Montmartre af Mathæus Bech
Mix og masterering: Mathæus Bech
Udgivelses dato: 15. januar 2018

Mynsterland udgøres af Gunver Lindeskov Søgaard – violin · Henriette Ambæk Flach – violin · Justine Hald Boesen – accordeon, sang · Jonas Clausen – violin · Lotte Wind – violin · Maja Aarøe Freese – cello, sang · Martin Strange Lorenzen – klarinet · Mathæus Bech – kontrabas · Michael Hornhaver Mortensen – guitar · Sebastian Boesgaard Bloch – guitar · Silje Waaler Pedersen – mandolin · Sofie Bollen – violin

More info here:

http://mynsterland.dk/
https://www.facebook.com/mynsterland.dk

Videoer:
https://www.youtube.com/watch?v=7ggaV6xg9NE

https://www.youtube.com/watch?v=84H74mDEFxQ

Mynsterland is a young and fast-growing folk music orchestra consisting of 12 close and dear friends. The band debuted in the summer of 2016 with a live recorded music video that went viral on Facebook. Since then they have received a Danish Music Award for “talent of the year”, crowdfunded their debut EP, and established themselves as one of the most sought-after bands on the folk scene in Denmark.

This is their second album “Glæden” GO0118