Dreamers’ Circus udgiver nyt album Rooftop Sessions GO1517 mandag den 23 oktober.


-Et nyt og ganske anderledes musikalsk udspil fra Dreamers’ Circus.

Med en verdensmester i træskoviolin (Ale Carr), en ridder af Dannebrog(Rune Tonsgaard Sørensen) og en harmonika – spillemand med 13 Danish Music Awards -statuetter (Nikolaj Busk), er ambitionsniveauet for orkesterets tre medlemmer ikke til at misforstå; de mener det seriøst! Det har også givet sig til udtryk i deres musikalske curriculum igennem de sidste 8 år, der tæller en optræden for Kronprinseparret i Sydney Opera House, udsolgte koncertrækker i Japans største koncertsale og en prisregn for deres to hidtidige albums; ’A Little Symphony’ og ’Second Movement’.

I forhold til orkesterets tidligere albums, der har været stærkt melodisk båret, næsten poppede i deres udtryk, har Dreamers’ Circus valgt at gå en lidt anden vej med ’Rooftop Sessions’, der skriver sig ind i det emotionelle og mere filmiske lydunivers med billedskabende lydflader og storladne kompositioner. Dog uden at give afkald på de gode melodier.

Som albumtitlen indikerer, så vil vi med den her udgivelse gerne bevæge os op i de højere musikalske perspektiver. Pladen er et forsøg på at skabe det rum, man kender fra en bypark eller en køkkenfest – den lille ø af nærvær midt i al støjen. I den her hektiske verden er man nødt til at skabe små lommer og tilflugtssteder, og det har vi forsøgt at oversætte til et musikalsk udtryk, hvorfor skæringerne også er betragtelig anderledes end vores tidligere udgivelser. ” – Nikolaj Busk, Dreamers’ Circus.t 2017

Læs mere og køb her i folkshoppen