Ny Julesingle fra PER FJORD & ROCKY ROADS -JULEFRED

Ny Julesingle fra

PER FJORD & ROCKY ROADS -JULEFRED (dansk Version) – PEACE OF CHRISMAS English version

Per Fjord er en veteran i dansk folkemusik. Han udsendte sin første LP i 1983. Svend-Erik Pedersen og Per Fjord skrev sange sammen og udgav flere musikalbums i 90-erne. I 2008 udsendte Svend-Erik sit album ”Selsølåter”, hvor Simon Andersen medvirkede. I september 2010 åbnede Simon sit studie ”Dusty Goat Studio”, hvorfra albummet ”Routes” kom i 2013. Her medvirkede Simon og Svend-Erik i bandet ”Rocky Roads”, som nu sammen med Per Fjord udsender deres julesang på dansk og engelsk indspillet i ”Dusty Goat Studio”.

PER FJORD & ROCKY ROADS: Drums: Jesper Kirkbøl – Saxophones & clarinets: David Peick Guitars, – bass & keyboards: Simon Andersen – Vocal: Per Fjord

Kun udgivet digital : Streaming & downloads fra f.eks iTunes, Spotify osv.