Ny CD The Secret North – LIVE GO0515

I januar 2014 mødtes 6 verdensklasse folkmusikere for første gang i et fjernt studie i det skotske højland. De har aldrig spillet sammen før, men i fem dage fordybede de sig sammen til skabelsen af ny musik sammen

The Secret North brings together 6 world-class musicians from Scotland, Ireland and Scandinavia in a cross-cultural celebration of new music that bridges the divide between folk and classical, the traditional and the avant-garde by combining ancient instruments with new composition.

Ailie Robertson (The Outside Track) – Harp; Ale Carr (Dreamers Circus, Basco) –Cittern; Donald Grant (Elias Quartet) – Fiddle

Kieran Munnelly (Dave Munnelly Band) – Flute, Whistle, Bodhran; Niall Vallely (Buille) – Concertina; Nikolaj Busk (Dreamers Circus) – Piano

Mere info og salg her i folkshop.dk