NY CD Dreamers’ Circus – Second Movement GO0315

 

Et Lykketræf. En Legeplads. En Lykkeamulet

Dreamers’ Circus er alt dette og mere, Fet er ikke en normal gruppe, et normalt band. Men nærmere en koncentration af musikals historie, håndværk og ren uforfalsket kunsnerrisk vision – på mirakulæs ves bragt sammen i et efterhåndens legendarisk broderskab.

Info og salg her i folkshop.dk

Preview Video her

Dreamers’ Circus are a Unique blending of precocious talent, remarkable techical skill and bold artistic vision.They are focused and disarmingly straightforward in their determination to bing new Nordic music to a wide internatioan audience and with the release of their secon album they just might achieve that goal.

Available in our folkshop.dk.

Dreamers’ Circus are Ale Carr, Nikolaj Busk and Rune Tonsgaard Sørensen more info www.dreamerscircus.com