Mads Hansens Kapel – Debut udgivelse og release tour

Det fremadstormende unge traditionelle danske folkband Mads Hansens Kapel præsenterer deres debutcd På den forkerte side GO1117

 

Onsdag den 13 december, kl 20.30 : Studenterhuset, Odense
Torsdag d. 14. december  kl. 20.00: Huset, Esbjerg
Fredag d. 15 december kl. 21.00: Gyngen, Aarhus
Lørdag d. 16 december kl. 20,00 Nørrebro Musikhus, København

 

Jonas Lærke Clausen (Violin), Martin Strange Lorenzen (Klarinet), Sebastian Boesgaard Bloch Larsen (Guitar), Emil Ringtved Nielsen (Bas) og Julian Svejgaard Jørgensen (Klaver) præsenterer og spiller musik fra CDen + en masse andre melodier i forbindelse med efterfølgende dans.


Udgivelsen ”På den forkerte side” består af 5 fine melodier, komponeret af den sagnomspundne musikdirektør Ditlev Trappo Saugmann Bjerregaard (1852-1916), og er alle arrangeret af Kapellet, med dertil hørende utidigheder, narrestreger og ukonventionelle påfund.

Gamle melodier i tidsrigtige og moderne arrangementer leveret med nerve, autoritet og sjæl. instrumentidiomatisk rollefordeling, hvilket betyder at musikkens forskellige facetter elegant improviseres på kryds og tværs i det konstant tilstedeværende sving, som kendetegner Kapellets musik:

Smuk – men ikke pæn – Vild – men aldrig grim.

madshansenskapel@gmail.com  mobil +45 20665415 (Martin Strange Lorenzen)

http://madshansenskapel.dk/

www.facebook.com/madshansenskapel/

www.youtube.com/channel/UC8jlWD54l5EzM1paR3hlq3Q